Opfriscursus Europees aanbesteden voor ambtenaren in de publieke sector

Zelfstandig aan de slag om de praktijkbasis van het Europees aanbesteden te (her)ontdekken.

Geef je contactgegevens door: één van onze studieadviseurs neemt daarna contact met je op voor een vrijblijvend gesprek om te bespreken of deze opleiding voor jou is bedoeld.

Help, ik moet weer iets met Europees aanbesteden!

Als ambtenaar bij de overheid krijg je vroeg of laat te maken met een Europese aanbesteding. Zo moet je bijvoorbeeld voor het eerst in tijden zelf weer een aanbesteding begeleiden of moet je vanuit jouw rol een bijdrage leveren aan het programma van eisen en/of inschrijvingen beoordelen. Je weet dat het vaak een complex traject met veel juridische haken en ogen is. Dus hoe werkt het ook alweer? 

Maak je geen zorgen, wij helpen je

In deze praktisch ingestoken opfriscursus leer je hoe je een Europese aanbesteding op de juiste manier doorloopt – en zelfs met plezier. 

P.S. wil je als inkoopprofessional geen theoriediplomaatje, maar een rijbewijs?

Doe dan mee aan de praktijkopleiding Europees aanbesteden met vijf lesdagen: de meest praktijkgedreven opleiding op de Nederlandse markt. Want die praktijkopleiding is voor inkoopadviseurs wat een flightsimulator voor piloten is: in een veilige omgeving maak jij vlieguren.

Een echte Europese aanbesteding vormt daar de leidraad. En jij kan op ieder moment jouw eigen cases inbrengen.

Je ontvangt tijdens de praktijkopleiding dus geen theoriediplomaatje, maar een rijbewijs!

Ervaringen

Sharon Lisser

Inkoopadviseur

5/5

Interessant en leerzaam

“Van mijn collega’s kreeg ik de tip om de opleiding Europees aanbesteden te gaan volgen bij de Workademy. Ik vind dit een hele interessante en leerzame opleiding en het is toegespitst op de praktijk. Ik heb er heel veel geleerd en het is zeker een aanrader voor anderen.”

Geïnteresseerd?

Ben jij klaar voor jouw rijbewijs? Vul hiernaast je gegevens in voor een vrijblijvend gesprek met één van onze studieadviseurs. We bespreken dan of deze opleiding bij jou past.

Geef je contactgegevens door: één van onze studieadviseurs neemt daarna contact met je op voor een vrijblijvend gesprek om te bespreken of deze opleiding voor jou is bedoeld.