Testimonials

Stefan Tuink

Inkoopadviseur Kadaster

Zonder twijfel volgen

Als starter zou ik zonder twijfel Workademy volgen, want de opzet is simpelweg echt heel goed. Je gaat namelijk zelf aan de slag met een aanbesteding en je doet dus praktijkervaring op. Een beter beeld van de aanbestedingswereld kun je niet krijgen!

5/5

Eddy Hoebink

Zelfstandig procurement professional in de private sector

Verfrissende wijze van lesgeven

Ik wilde een praktische opleiding op het gebied van Europees aanbesteden volgen. Vandaar mijn keuze voor Workademy: aan de hand van een real-life aanbesteding, doorloop je alle stappen van dat proces met bijbehorende tips and tricks. Een combinatie van diepgaande en praktische kennis. De theorie vond ik soms alsnog wat taai, maar het werd op verfrissende wijze overgebracht, mede dankzij lesdagen met verschillende docenten. Ik kijk terug op een geslaagde opleiding. En ik hoop dat ik binnenkort de opgedane kennis in de publieke sector kan gaan toepassen.

5/5

Bob Molenkamp

Inkoopadviseur

Direct praktisch toepasbare tips

De aanbestedingstheorie en -regelgeving leerde ik bij NEVI-1. Bij de opleiding Europees Aanbesteden van Workademy leerde ik hoe ik die regelgeving in de praktijk toepas. We werkten met een real-life aanbesteding en daarbij kreeg ik heel veel praktisch toepasbare tips & trucs en do’s & dont’s. Handig voor nieuwe inkopers in de publieke sector.

5/5

Krista Boersma

Inkoopadviseur Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen

Het vak eigen maken

“Ik zou anderen adviseren om de leergang te volgen, omdat het heel leuk is om met een kleine groep je het vak eigen te maken & een eigen netwerk op te bouwen.”

5/5

Fleur Noordzij

Strategisch Inkoper

Interactieve opleiding maakt leren weer leuk

“Workademy zorgt ervoor dat aanbesteden echt tot leven komt en maakt het leren door de enthousiaste, interactieve manier van lesgeven weer leuk! Ik heb de cursus bij Workademy gevolgd terwijl ik nog in de private sector werkzaam was, maar ga door het enthousiasme van Workademy de overstap maken naar de publieke sector. Een groot compliment vanuit mijn kant en een enorme aanrader voor iedereen die op zoek is naar een interactieve opleiding binnen de publieke sector.”
5/5

Sharon Lisser

Inkoopadviseur

Interessant en leerzaam

“Van mijn collega’s kreeg ik de tip om de opleiding Europees aanbesteden te gaan volgen bij de Workademy. Ik vind dit een hele interessante en leerzame opleiding en het is toegespitst op de praktijk. Ik heb er heel veel geleerd en het is zeker een aanrader voor anderen.”

5/5