Dit is Workademy

Workademy is voor inkoopprofessionals in de publieke sector, wat een vliegsimulator voor piloten is. In een veilige omgeving maak je vlieguren. Hiermee kan jij als inkoopprofessional snel zelfstandig als adviseur aan het werk. En minstens zo belangrijk: je ontwikkelt daarmee ook het (zelf-) vertrouwen om dit zelfstandig te doen.

Praktijk

Onze praktijkschool is ontstaan vanuit Procurance, adviesbureau voor de publieke inkoopsector. We weten dat de publieke sector met een groot tekort aan inkoopprofessionals kampt. Er zijn goede theoretische opleidingen, maar de praktijk wijst uit dat de zijwieltjes na zo’n opleiding er nog echt niet af kunnen. De realiteit is dat je als professional dan nog een behoorlijke weg te gaan hebt, om je vak effectief en comfortabel op het vereiste niveau te kunnen uitoefenen.

“Workademy heeft met al haar trainers gezamenlijk ruim honderd jaren ervaring met inkoop, aanbesteden, aanbestedingsrecht en contractmanagement. Die kennis en ervaring zijn verwerkt in al onze opleidingen.”

Ons DNA

Workademy

Andere opleiders