Europees aanbesteden voor inkoopprofessionals in de publieke sector

De meest praktijk gedreven opleiding op de Nederlandse markt: doorloop een echte Europese aanbesteding van a t/m z.

Geef je contactgegevens door: één van onze studieadviseurs neemt daarna contact met je op voor een vrijblijvend gesprek om te bespreken of deze opleiding voor jou is bedoeld.

Help, ik moet Europees aanbesteden!

Als inkoper bij de overheid krijg je vroeg of laat te maken met een Europese aanbesteding. Vaak een complex traject met veel juridische haken en ogen. Toch is jóuw rol in dit proces cruciaal: jij bent de schakel tussen overheid en de markt.

Maak je geen zorgen, wij helpen je

In onze praktische opleiding Europees aanbesteden leer je hoe je dit complexe proces goed managet voor je interne opdrachtgever én de leverende marktpartijen, met souplesse – en zelfs met plezier.

Oké, maar hoe dan?

In de opleiding Europees aanbesteden leer je onder meer hoe je: 

Dat doe je…

Een echte Europese aanbesteding vormt de leidraad voor jouw opleiding

We hebben een échte Europese aanbesteding geanonimiseerd en als deelnemer stap jij in de rol van inkoopadviseur en begeleid jij de aanbesteding. Van het eerste overleg met jouw interne opdrachtgever tot en met de oplevering van het aanbestedingsdossier, werk je met deze aanbesteding.

Maar je kan elk moment ook jouw eigen praktijkcases inbrengen.

De brochure downloaden

Wil je alle informatie over deze opleiding op een later moment rustig terug lezen of wil je opleiding voorleggen binnen jouw organisatie? Download hier dan de gratis brochure.

Je ontvangt alle informatie die op deze webpagina staat, plus  meer over onze standaarddocumenten die je tijdens de opleiding gebruikt.

Ervaringen

Sharon Lisser

Inkoopadviseur

5/5

Interessant en leerzaam

“Van mijn collega’s kreeg ik de tip om de opleiding Europees aanbesteden te gaan volgen bij de Workademy. Ik vind dit een hele interessante en leerzame opleiding en het is toegespitst op de praktijk. Ik heb er heel veel geleerd en het is zeker een aanrader voor anderen.”

Geïnteresseerd?

Ben jij klaar voor jouw rijbewijs? Vul hiernaast je gegevens in voor een vrijblijvend gesprek met één van onze studieadviseurs. We bespreken dan of deze opleiding bij jou past.

Geef je contactgegevens door: één van onze studieadviseurs neemt daarna contact met je op voor een vrijblijvend gesprek om te bespreken of deze opleiding voor jou is bedoeld.