Opfriscursus maatschappelijk verantwoord inkopen in de praktijk

Wat jij als inkoper kan doen om voor 2050 van Nederland een circulaire economie te maken. De meest praktijkgedreven opleiding die er is: kijk slim af van anderen en ga zelf aan de slag.

Geef je contactgegevens door: één van onze studieadviseurs neemt daarna contact met je op voor een vrijblijvend gesprek om te bespreken of deze opleiding voor jou is bedoeld.

Een betere wereld begint bij jezelf

Iedereen is het ermee eens dat we allemaal een steentje moeten bijdragen om van de wereld een betere plek te maken. En ervoor te zorgen dat niemand achterblijft en iedereen in staat is om te bouwen aan een betere toekomst.

Met het uitgeven van publiek geld, kan de overheid haar inkoopkracht gebruiken om hieraan bij te dragen, door maatschappelijk verantwoord in te kopen.

Als inkoper moet je hier dus iets mee. Maar hoe dan?

Maatschappelijk verantwoord inkopen is een containerbegrip. Het zegt alles en tegelijkertijd niets. Het is zo veelomvattend en bevat zoveel begrippen dat sommige organisaties en de mensen die er werken bijna bevriezen als ze er in de praktijk iets mee willen doen. 

Geen zorgen, wij helpen je

In onze opfriscursus maatschappelijk verantwoord inkopen leer je (opnieuw) wat er in de praktijk nou écht mogelijk is en hoe je binnen inkoop- en aanbestedingsprojecten impact kan maken. 

P.S. wil je van de theorie écht naar de praktijk?

Doe dan mee aan de praktijkopleiding maatschappelijk verantwoord inkopen met een live lesdag, waarbij jouw praktijk(casus) centraal staat.

Ervaringen

Sharon Lisser

Inkoopadviseur

5/5

Interessant en leerzaam

“Van mijn collega’s kreeg ik de tip om de opleiding Europees aanbesteden te gaan volgen bij de Workademy. Ik vind dit een hele interessante en leerzame opleiding en het is toegespitst op de praktijk. Ik heb er heel veel geleerd en het is zeker een aanrader voor anderen.”

Geïnteresseerd?

Ben jij klaar voor jouw rijbewijs? Vul hiernaast je gegevens in voor een vrijblijvend gesprek met één van onze studieadviseurs. We bespreken dan of deze opleiding bij jou past.

Geef je contactgegevens door: één van onze studieadviseurs neemt daarna contact met je op voor een vrijblijvend gesprek om te bespreken of deze opleiding voor jou is bedoeld.