Onderhandelen voor inkoopprofessionals in de publieke sector

Praktische vaardigheden voor adviseurs die als inkoper of aanbesteder in de publieke sector werken

Geef je contactgegevens door: één van onze studieadviseurs neemt daarna contact met je op voor een vrijblijvend gesprek om te bespreken of deze opleiding voor jou is bedoeld.

Wacht even, onderhandelen in de publieke sector?!

Ja, echt. 

Want als inkoper ben je dan wel gebonden aan de aanbestedingsregels en kan je niet (zomaar) onderhandelen met opdrachtnemers. Maar bínnen jouw organisatie kan jij jouw voordeel doen door onderhandelingsvaardigheden in te zetten. 

Leren hoe dat werkt?

In onze praktijkgerichte opleiding, speciaal ingericht voor inkopers in de publieke sector, leer jij alles over onderhandelen. 

Dat doen we:

Mmhh... maar hoe dan?

In deze opleiding

Dat doe je…

Ervaringen

Stefan Tuink

Inkoopadviseur Kadaster

Zonder twijfel volgen

Als starter zou ik zonder twijfel Workademy volgen, want de opzet is simpelweg echt heel goed. Je gaat namelijk zelf aan de slag met een aanbesteding en je doet dus praktijkervaring op. Een beter beeld van de aanbestedingswereld kun je niet krijgen!

5/5

Eddy Hoebink

Zelfstandig procurement professional in de private sector

Verfrissende wijze van lesgeven

Ik wilde een praktische opleiding op het gebied van Europees aanbesteden volgen. Vandaar mijn keuze voor Workademy: aan de hand van een real-life aanbesteding, doorloop je alle stappen van dat proces met bijbehorende tips and tricks. Een combinatie van diepgaande en praktische kennis. De theorie vond ik soms alsnog wat taai, maar het werd op verfrissende wijze overgebracht, mede dankzij lesdagen met verschillende docenten. Ik kijk terug op een geslaagde opleiding. En ik hoop dat ik binnenkort de opgedane kennis in de publieke sector kan gaan toepassen.

5/5

Bob Molenkamp

Inkoopadviseur

Direct praktisch toepasbare tips

De aanbestedingstheorie en -regelgeving leerde ik bij NEVI-1. Bij de opleiding Europees Aanbesteden van Workademy leerde ik hoe ik die regelgeving in de praktijk toepas. We werkten met een real-life aanbesteding en daarbij kreeg ik heel veel praktisch toepasbare tips & trucs en do’s & dont’s. Handig voor nieuwe inkopers in de publieke sector.

5/5

Ontmoet onze trainers

+ 25 jaar ervaring

Inkoopstrateeg en trainer

Auteur boek 'onderhandelen voor vrouwen'

Europees aanbesteden, onderhandelen en adviesvaardigheden

+ 15 jaar ervaring

Projectleider, trainer en inkoopadviseur

Europees aanbesteden en adviesvaardigheden

+ 20 jaar ervaring

Trainer en begeleider van inkooptalent

Europees aanbesteden en adviesvaardigheden + studieadviseur

We gaan onlive samen aan de slag

Uhm…. Onlive? 

Het werkt zo. Als groep deelnemers kom je elkaar online en live tegen in de digitale leeromgeving. Dat is de plek waar jij:

Alle lesstof kan je downloaden en zo later als naslagwerk in jouw eigen praktijk gebruiken.

Live lesdagen

Wij vinden het belangrijk dat je, net als in de echte praktijk, live met anderen kan sparren over waar je tegen aan loopt. En onder begeleiding van jouw trainer ga je samen met de andere deelnemers oefenen.

Samen reflecteer je op het geleerde en ga je met jouw eigen praktijkcasus aan de slag.

Heb je later nog vragen? We doen aan nazorg

Loop je pas ná deze opleiding tegen praktijkvragen aan? Tot een jaar na de start krijg je twee consultancy-uren die je kan inzetten voor jouw praktijk.

Op de reserveringslijst!

De inschrijving start in maart, maar je kan nu al een plek op de lijst met reserveringen plaatsen door te mailen naar helpdesk@workademy.nl onder vermelding van “ik wil niet meer zuchten!” Onze studieadviseur neemt dan contact met je op. 

Geef je contactgegevens door: één van onze studieadviseurs neemt daarna contact met je op voor een vrijblijvend gesprek om te bespreken of deze opleiding voor jou is bedoeld.