Adviseren voor inkoopprofessionals in de publieke sector

Praktisch aan de slag met jouw eigen talenten en vaardigheden.

Geef je contactgegevens door: één van onze studieadviseurs neemt daarna contact met je op voor een vrijblijvend gesprek om te bespreken of deze opleiding voor jou is bedoeld.

Binnen jouw organisatie houd jij je bezig met inkopen en aanbesteden. Geen werkdag is hetzelfde. Je schakelt meerdere keren per dag van operationele doe-dingen naar strategisch niveau. Zo zit je ’s ochtends bij een portefeuilleoverleg van een wethouder om uitleg te geven over een aanbesteding die bestuurlijk spannend is, publiceer je vervolgens een Europese aanbesteding, maak je nog snel een planning voor een onderhands traject en sluit je de dag af met een advies aan een opdrachtgever en beantwoord je nog wat mails.

Terwijl je de ene keer moeiteloos en met goed resultaat de meest lastige gesprekken met afgewezen ondernemers afhandelt, worstel je je een volgende keer door een intern overleg heen.

En je hebt die ene klant die nooit iets van jou wil aannemen, terwijl hij als was is in de handen van jouw collega.

Om maar niet te spreken van die eindeloze stroom mailtjes over dat ene aanbestedingsproject waar niemand een knoop over durft door te hakken.

*Zucht…*

Toe aan een andere aanpak? Wij helpen je graag

In onze praktijkopleiding adviseren voor inkoopprofessionals word jij je bewust van jouw persoonlijkheid en hoe jij in relatie tot anderen, binnen en buiten jouw organisatie, acteert.

Dat doen we:

De brochure downloaden

Wil je alle informatie over deze opleiding op een later moment rustig terug lezen of wil je opleiding voorleggen binnen jouw organisatie? Download hier dan de gratis brochure.

Je ontvangt alle informatie die op deze webpagina staat, plus  meer over onze standaarddocumenten die je tijdens de opleiding gebruikt.

Ervaringen

Sharon Lisser

Inkoopadviseur

5/5

Interessant en leerzaam

“Van mijn collega’s kreeg ik de tip om de opleiding Europees aanbesteden te gaan volgen bij de Workademy. Ik vind dit een hele interessante en leerzame opleiding en het is toegespitst op de praktijk. Ik heb er heel veel geleerd en het is zeker een aanrader voor anderen.”

Geïnteresseerd?

Wil jij jouw talenten en vaardigheden als adviseur beter leren kennen in inzetten? Vul je gegevens in voor een vrijblijvend gesprek met één van onze studieadviseurs. We bespreken dan of deze opleiding bij jou past.

Geef je contactgegevens door: één van onze studieadviseurs neemt daarna contact met je op voor een vrijblijvend gesprek om te bespreken of deze opleiding voor jou is bedoeld.